Zelfdiscipline

Een Gespierd Lijf door zelfdiscipline

Zelfdiscipline staat aan de basis van elk succes! Daar is het kweken en vormen van een gespierd lijf geen uitzondering op. Je zult dus de trainingsschema’s exact moeten volgen!

Om een Gespierd Lijf te ontwikkelen heb je zelfdiscipline nodig.
Je zult je oefeningen daadwerkelijk moeten doen!

Durf je deze uitdaging met jezelf aan?
Na 90 dagen kan je lichaam zijn verandert in een totaal ander lichaam. Je zult een metamorphose ondergaan die je van te voren niet zou kunnen bedenken en waardoor jij je als een heel ander mens gaat voelen.

Ben jij die echte doorzetter?
Ja?
Dan is dit Trainingsprogramma voor jou geschikt!
In het begin zal je lichaam erg moeten wennen aan de vele bewegingen en lichaam zal in het begin gaan tegenwerken! Ga gewoon door en stop niet na een week of twee! Hierna ga jij je veel energieker voelen, geef je lichaam de kans en de tijd om zich om te vormen. Dit heeft dus enkel tijd nodig.

Je wordt uitgedaagd: nadat je deze trainingsmethode hebt doorlopen:

Zul je je energieker voelen dan voorheen.
Heb je een enorme conditie.
Voelt jouw lichaam veel gespierder aan.
Heb jij een mooi lichaam met een gespierd totaalplaatje.
Zijn de diverse spiergroepen getraint.
Heb jij een energiek en vooral veel fitter lichaam. Bovendien beschikt 80 procent van de deelnemers over een sixpack.

Je ontwikkeld dus een strak lichaam met een topconditie!

Tips: voordat je aan deze trainingsmethode Begint

Bereid je goed voor, stel je mentaal in dat je je een andere levensstijl gaat aanmeten. Begin met veel groenten en fruit te eten en vermijd vet. In combinatie met deze traingsmethode en de krachttrainingen wordt je mentaal ook veel sterker. Hierdoor kun jij in het leven meer aan dan anderen.

Zorg dat je tijd reserveert voor je trainingsschema’s. Je zult slechts maximaal 20 minuten per dag nodig hebben voor het programma, wat bijna 3x minder tijd is dan andere methodes.
Het enige dat jij hoeft te doen is het stappenplan uit te voeren en de schema’s te volgen, niets meer en niets minder. Je zult dus vanaf nu niet meer zelf je eigen oefeningen hoeven te bedenken!


Gespierd Lijf